لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر|لینک دانلود|اُ اِچ|50529389|عوامل ضد میکروبی طبیعی در شیر,عوامل بازدارند در شیر,عوامل ضد میکروبی و بازدارنده,پاورپوینت عوامل ضد میکروبی,ليزوزيم Lysozyme,لاكتوفرين Lactoferrine,سيستم لاكتوپراكسيداز
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر را دنبال می کنید .



دید کلی :


پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



تعداد صفحات فایل: 25 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



فهرست مطالب:


مقدمه


ليزوزيم ( Lysozyme )


لاكتوفرين ( Lactoferrine )


سيستم لاكتوپراكسيداز


مكانيسم عمل بازدارندگي سيستم لاكتوپراكسيداز


ايمني غذايي سيستم لاكتوپراكسداز فعال شده


ايمونوگلوبين ها


پروتئین و سیستئین موجود در آب پنیر


منابع




مقدمه


اهمیت تغذیه ای شیر و فرآورده های لبنی بر هیچ كس پوشیده نیست. شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رود.


از روزگاران کهن، شیر گاو به عنوان یک غذای ضروری در بسیاری از غذاهای روزمره به شمار می رفته است. با توجه به اینكه شیر ماده غذایی است كه از سرعت فسادپذیری بسیار زیادی برخوردار می باشد تولید بهداشتی ، جمع آوری مناسب ، اصول صحیح نگهداری و فراوری آن اهمیت فوق العاده زیادی دارد. ارتقا كیفیت شیر خام سبب بهبود در كیفیت انواع فرآورده ای لبنی بدست آمده از شیر می گردد. از آنجائیكه بعضاً فاصله مراكز تولید شیر تا كارخانجات لبنی زیاد بوده و در برخی از مناطق برای سرد نگه داشتن شیر خام تجهیزات سرمایشی لازم در دسترس نیست یكی از راههای مناسب برای حفظ كیفیت شیر در این مواقع، فعال كردن سیسم لاكتوپراكسیداز شیر می باشد.


شیر بطور طبیعی حاوی چند عامل ضد میكروبی است كه خاصیت باكتری استاتیك یا باكتریسید دارند و لاكتنین نامیده می شوند. مهمترین عوامل ضد میكروبی شیر عبارتند از:





مطالب دیگر:
پاورپوینت درباره خلاقیت و نوع آوری در مدیریتدانلود پاورپوینت درباره سی پی یوپاورپوینت درباره خرسالی (5-3سالگی)پاورپوینت گزيده اي از سياست نامه و قابوس نامهپاورپوینت فاضلاب شهری پاورپوینت خلاصه از بخش های کتاب آفتاب و سایه هاپاورپوینت درباره رفتار و عوامل موثر بر آنپاورپوینت درباره طرز ساخت سیپورکس و موارد استفادهپاورپوینت قانون وصول برخي از درآمدهاي دولت و مصرف آن در موارد معينپاورپوینت درباره طلاق روانی و نابسامانی های نظام خانواده و اجتماع پاورپوینت درباره عطار نيشابوريپاورپوینت کلیاتی در باره بیماری ایدزپاورپوینت درباره عفونتهای مغزیپاورپوینت حسابداری تعهدی و دارایی های ثابتدانلود پاورپوینت درباره عقابپاورپوینت درباره عقل و جايگاه آنپاورپوئینت درباره علفهاي هرزپاورپوینت درباره علفهاي هرز و كنترل ان درشرايط ديمپاورپوینت درباره علم در قرآنپاورپوینت درباره فرآورده های شیلاتپاورپوینت فلات ایرانپاورپوینت گرمايش از كفپاورپوینت اقلیم اهوازپاورپوینت خانقاهپاورپوینت سقف سیاک