لینک دانلود(پاورپوینت آماده بررسی جایگاه گوشت حلال در بازار جهانی و عوامل موثر در تحرک بازار جهانی)

پاورپوینت آماده بررسی جایگاه گوشت حلال در بازار جهانی و عوامل موثر در تحرک بازار جهانی|لینک دانلود|اُ اِچ|30008718|پاورپوینت آماده بررسی جایگاه گوشت حلال در بازار جهانی و عوامل موثر در تحرک بازار جهانی ,پاورپوینت آماده,تحقیق درسی,پاورپوینت آماده
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت آماده بررسی جایگاه گوشت حلال در بازار جهانی و عوامل موثر در تحرک بازار جهانی را دنبال می کنید .



عنوان



مقدمه الف



بررسی بازار جهانی غذای حلال 1



عوامل موثر در تحرک بازار جهانی 7



محصولات حلال 7



بازار تقاضا 8



ارزش بازار جهانی محصولات11



حلال 11



جدول شماره(1) 12



جدول شماره(2) 13



گواهی غذای حلال میان14



محبوبیت غذای حلال میان غیرمسلمانان 18



فهرست منابع و ماخذ 21







ای مومنان غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد.



از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید



از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید.



یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا



امید به زندگی جمعیت یک کشور است.این شاخص مهم و اساسی علاوه بر بهداشت ،رفاه،درآمدو...تابع عوامل اساسی دیگر از جمله تنوع غذایی و سلام فرآورده غذایی مورد مصرف جامعه است که این مهم نه تنها از حیث کمی و کیفی بلکه از حیث الگوی مصرف مواد غذایی نیز حائز اهمیت می باشد که در چارچوب برنامه امنیت غذای باید رعایت گردد.مقوله سلامت غذایی یکی از مهمترین عواملی است که بویژه د رکشورهای جهان سوم با مصرف بی رویه انواع علف کشها ،سموم آفتکش ،قارچ کش،مواد گندزدا،هورمونها ،کودها ی شیمیایی و فاضلاب شهری بشدت مورد تهدید قرار گرفته اند و متاسفانه با ایجاد و تشدید انواع بیماریها و امراض علاوه برافزایش آلودگیهای زیست محیطی یکی از عوامل مهم مرگ و میر و کاهش متوسط عمر جمعیت انسانی در این کشورها محسوب می گردد.یکی از مهمترین چالشهای پیش روی جامعه از جمله کشور ایران مسئله امنیت و سلامت غذا است.مخاطرات و بحران های حاصل از مصرف بی رویه و نادرست از فناوری و نهاده های شیمیایی در بخش کشاورزی که بعنوان انقلاب سبز طی دهه 1960 شناخته می شود اگرچه موجبات افزایش تولید د رواحد سطح را فراهم نمود ولی در حاضرمشکلات بسیار جدی از لحاظ کمیت و کیفیت در فرآیند تولید محصولات کشاورزی را باعث شده است.





مطالب دیگر:
📎بررسی شیوه‌ها و مبانی نظری كاهش تصدی‌گری خدمات پشتیبانی دانشگاه‌های علوم پزشكی📎نقش سیستم بانکی جدید در بازارهای پولی و مالی ایران📎بررسی عوامل و ویژگیهای موثر بر اثربخشی نظام ارزشیابی عملكرد كاركنان📎آثار تغییر در نرخ ارز📎مطالبات معوق و چالش‌های فراروی بانك و بیمه📎بررسی اصول و مبانی حاکم بر تابعیت📎جایگاه مدیریت دانش در تصمیم‌گیریهای مدیران مدارس سازمان آموزش و پرورش شهر تهران📎دستورالعلمل ارزیابی عملکرد مدیران و کارکنان📎بررسی مشكلات حمل و نقل و ترافیك تهران و راهکارها📎رضایت شغلی معلمان و دبیران مدارس📎موقعیت جغرافیایی عربستان و اوضاع اجتماعی و سیاسی آن پیش از اسلام و پس ازآن📎موقعیت جغرافیایی و اجتماعی و فرهنگی جزیرة العرب قبل از اسلام📎طرح های پاداش تشویقی و انواع پرداختهای تشویقی📎بررسی انتقال و جذب تكنولوژی📎بررسی گسترش همکاری صنعت بیمه و بازار سرمایه📎مدیریت ریسک اعتباری و اعتبار سنجی مشتریان بانکی📎بررسی روند عملكرد 10ساله (86-1376) صنایع و معاونت آب و خاک📎چگونگی کار گیربکس اتوماتیک📎جوشکاری فلزی با لیزر📎جایگاه مصلحت در اسلام📎بررسی مقایسه ای مصلحت درفقه امامیه و اهل سنت📎رابطه فقه و مصلحت📎بررسی رابطه نتایج مدل های امتیاز دهی اعتباری و وضعیت اعتباری مشتریان حقیقی📎مصلحت از دیگاه حقوقی📎پیشینه و سیر تحول مصلحت در حقوق کیفری