لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی|لینک دانلود|اُ اِچ|50540661|اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی,پاورپوینت اصول تصفیه آب,پاورپوینت پسابهای صنعتی,پاورپوینت بررسی تصفیه آب,مهندسی آب,اصول تصفیه آب,پسابهای صنعتی
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی را دنبال می کنید .


دید کلی :


دانلود پاورپوینت بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در 253 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



تعداد صفحات فایل: 253 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده مهندسی آب


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


دانلود پاورپوینت بررسی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی در 253 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



آب در طبیعت


مقدمه


—در قرآن کریم آمده است: «من الماء کل شیء حی» یعنی:


همه شی ها از آب زنده اند.


— آب مهمترین ماده شمیمیایی است — در قرن جاری منابع آب شیرین از چاههای نفت با ارزش تر خواهند بود. — 80% سطح زمین از آب پوشیده شده است. — 97% از آب های موجود شور هستند. —2% از آب های جهان به صورت یخ های قطبی هستند — 1% آب جهان شیرین و قابل استفاده است



2-1- منابع آب در طبیعت


—آبهای زیر زمینی مثل آب چاهها و چشمه ها — آبهای سطحی مثل رودخانه ها و جویبارها — آبهای شور دریاها و اقیانوس ها


1-2-1 ویژگیهای آب های زیر زمینی



1- مواد معلق، مواد آلی در آن ها معمولاً کم است.



2- Fe2+ و Mn2+ در آن ها کم و CO2نسبتاَ زیاد



3- املاح محلول و سختی آن ها نسبتاً زیاد



4- چاههای کم عمق ممکن است آلوده به میکروب باشند.



2-2-1- ویژگی های آبهای سطحی


1- زلال هستند.



2- معمولاً به میکروارگانیسم ها آلوده هستند.



3- مقدار آمونیاک و نیترات آنها ممکن است زیاد باشد.



4- در صورت عبور از نواحی صنعتی، به مواد شیمیایی آلوده هستند.



5- املاح محلول آن ها نسبتاً کم است.



6- PH آنها در حدود 8-7 است.



1-2-3- ویژگیهای آبهای شور



1- مقدار املاح محلول آنها زیاد، 1000 تا PPM 40000



2- میزان یونهای کلر و سدیم آن زیاد ، بیش از PPM 500




3-1- ناخالصی های آب


آب خالص در طبیعت وجود ندارد.



ضمن استقرار آب در یک مکان یا جاری شدن در یک منطقه، مواد جامد و گازهای محلول در آب، در آن حل و مواد ریز غیر قابل حل در آن به صورت معلق در می آیند. بنابراین:



ناخالصی های آب سه دسته کلی هستند:


.1یونها (کاتیونها و آنیون ها) ●


2. گازهای محلول در آب (اکسیژن، دی اکسید کربن و ...)



3. مواد کلوئیدی و معلق (گل و لای، باکتری ها و ...)



1-3-1- ناخالصی های یونی


1-1-3-1- کاتیون ها



کاتیون هایی که تقریباً در تمام آب های طبیعی وجود دارند:



منیزیم Mg++، باعث سختی می شود ماده غذایی موجودات زنده می شود.



سدیم Na+ ، غلظت زیاد آن سبب شوری، برای گیاهان و ماهیان مضر است.



کلسیم Ca++، باعث سختی می شود، ماده غذایی موجودات زنده است.



پتاسیم K+، مقدار آن کم تر از سدیم ا ست.



آهن Fe2+، مقدار آن به PH و O2 آب بستگی دارد، حدود 2/0 – 5/0 PPM



در آب های سطحی و حدود 1 تا 10 mg/l در آب های عمقی



منگنز Mn++، غلظت آن حدود 1/0 – 1 میلی گرم در لیتر است.



زیاد آن باعث بوی نامطبوع و رشد میکروارگانیسم ها می شود.



2-1-3-1- آنیون ها


—آنیون هایی که در اثر آب های طبیعی حضور دارند: —بیکربنات و کربنات: منشأ آن ها، انحلال کربنات کلسیم و Co2 در آب. خاصیت بافری به آب می دهند. —کلرید Cl-–: غلظت زیاد آن سبب شوری و برای بسیاری از گیاهان مضر است. وسبب خردگی فلزات نیز می شود. —سولفات So42-: منشأ آن انحلال نمک های سولفات و تا حدودی از فعالیت باکتری ها، مقدار زیاد سبب اسهال، برای گیاهان مضر خوردگی سازه ها می شود. —سیلیکا: سیلیکا هم به صورت یونی و هم کلوئیدی در آب می تواند وجود داشته باشد. که به PH بستگی دارد. در آب های طبیعی حدود ppm30-1 برای نیروگاهها مشکل ساز است. —نیترات NO3-: در آب طبیعی در حدود ppm 1 است. در آب های زیرزمینی در حضور باکتری ها می توانند تا ppm 50 هم باشد.



2-3-1- ناخالصی های گازی



مهمترین ناخالصی های گازی آب:



اکسیژن (O2): منشأ آن اکسیژن هوا (طبق قانون هنری) اکسیژن باعث گوارایی آب و در ضمن خورندگی آن می شود.



دی اکسید کربن (CO2): منشأ آن تجزیه بی کربنات ها در اثر کاهش PH ، CO2 هوا



آمونیاک (NH3): منشأ ترکیبات ازت دار آلی و باکتریها.



هیدروژن سولفوره (H2S): منشأ آن تجزیه ترکیبات گوگرد بوسیله باکتری ها، ایجاد طعم وبوی بد.



4-1- شیمی آب


فرمول مولکولی آب H2O، با توجه به ایزوتوپهای H(H,2H,3H1) و 16O,17O,18O )O):


برای آب 18 نوع ایزوتوپ وجود دارد.


ولی 7/99% ملکولهای آب H2O16 هستند. 2/0% H2O18


04/0% H2O17 و HDO فقط 03/0%


بعلت وجود پیوندهای هیدروژنی در آب؛ ویژگی های دیل در آب از مواد با وزن 1مولکولی مشابه بیشتر است.


نقطه جوش و نقطه ذوب، ظرفیت حرارتی


دانسیته، ویسکوزیته، کشش سطحی، ثابت دی الکتریک




مطالب دیگر:
تحقیق طرح بهسازی تپه مرادآب کرج - طرح کاشتتحقیق عملكرد فيزيكي بخش كشاورزي واحد هومند آبسرد سال 1382تحقیق مجتمع دخانیات تهرانتحقیق كاربرد فسفر در كشاورزي (خوراك دام و طيور)تحقیق زیره سبزتحقیق عسلك برگ پنبه Bemisia tabaci Gennadتحقیق معرفی جوش آرگونتحقیق هیدرولیکتحقیق مواد قالب گیری- چسبتحقیق مهندسی ماشینتحقیق تاریخچه ترمز (ABS)تحقیق تاریخچه فلزکاری در ایرانتحقیق ترمز مغناطیسیتحقیق عوامل موثر بر ارتقا فرآیند نوآوری فناورانه در مرکز بهمن موتور و ارائه راهکارهایی برای بهبود آنتحقیق مراحل آماده سازی قطعه جهت متالوگرافیتحقیق قالب گيري تزريقيتحقیق تميز كردن كانال هاي هواتحقیق تاريخچه صنعت آسانسور در ايرانپاورپوینت تاریخچه کامپیوتر (از چرتکه تا کامپیوتر)تحقیق توربوشارژرهاتحقیق جتتحقیق هدايت كننده هاي سيالتحقیق تعريف فرآيندي درآمد با استفاده از روش هاي علمي و نقش فن آوری اطلاعات در جهت افزايش بهره وريتحقیق بررسی جرم از ديدگاه حقوق و قانون مجازات اسلامیپاورپوینت خلاصه مدیریت مالی1