لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی|لینک دانلود|اُ اِچ|50529938|میكروبیولوژی مواد غذایی,پاورپوینت میكروبیولوژی,پاورپوینت میكروبیولوژی غذایی,میكروبیولوژی,پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی,مهندسی کشاورزی,مهندسی صنایع غذایی
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی را دنبال می کنید .


دید کلی :


پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی در 20 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



تعداد صفحات فایل: 20 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی در 20 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



ميكروبيولوژي مواد غذايي



مبحث اول


مقدمه اي بر ميكروبيولوژي مواد غذايي



بخش دوم


میکربها از چه طریقی وارد مواد غذایی می شوند؟



منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي


از طريق فلور طبيعي مواد خام غذایی


از طریق تماس با انسان،تجهیزات... در طي فرآوري و جابجا شدن


بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاك



میکربها در گیاهان


سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلور میکربی –شامل باکتری، محمر و کپک - است که اهمیتی در فساد مواد غذایی ندارد.


میکربهای بیماری زا می توانند از طریق گیاهان آفت زده به گیاهان سالم در حین برداشت منتقل شوند.


اگر خاک با فاضلاب آبیاری شود محصولات گیاهی می توانند حاوی میکربهای بیماری‌زا نیز باشند.


فلور طبیعی میکربی گیاهان زمانی که آنها می رسند و پیر می شوند دچار تغییر شده و ممکن است در حین برداشت و نگهداری آنها باعث فساد آنها شوند.



فلور گیاهان رسیده و پیر شده


شامل:


باکتریهای تجزیه کننده پکتین


تعداد زیادی کپک که قادر به تجزیه ترکیبات آلی پیچیده هستند (نقش اینها در طبیعت چیست؟)



فلور میکربی در غلات


قارچهای مزرعه‌ای (field fungi)


قسمت اعظم فلور میکربی غلات قبل از برداشت


قارچهای انباری (storage fungi)


فسمت اعظم فلور میکربی غلات بعد از برداشت (مثلا بخاطر کاهش در محتوی رطوبت)


شامل حانواده های Penicillium,Aspergillus, Fusarium


آیا Aspergillus flavus (قارچی که مسئول تولید افلوتاکسین مثلا در پسته ایران است) یک قارچ مزرعه ای است یا انباری؟



ميكربها در حيواني


پوست حیواناتی که از گوشت آنها بعنوان غذا استفاده می شود یکی از مهمترین منابع میکربهای مسئول فساد مواد غذایی است.


در ماکیان پر، یا فولیوکولهی زیر آن بعد از کنده شدن پر، می تواند منبع آلودگی گوشت آنها به میکربهای مسئول فساد غذا شود.


بطور کلی انواع میکربها در سیستم تنفسی، گوارشی... و همچنین پوست، سم، مو و پر حیوانات حضور دارند.


برخی حیوانات ممکن است حامل میکربهای بیماری زا باشند بدون آنکه علائمی از بیماری داشته باشند.


مرغان تحم‌گذار می توانند باکتری بیماری زای Salmonella را به تخم مرغ ممنتقل کنند (دلیل اینکه چرا چند سال است در ایران دیگر عادت زدن زرده تخم مرغ به چلوکباب منسوح شده است)


باکتری Staphylococcus aureus- که یک نژاد آن مسئول یک نوع مسمومیت غذایی است - در بینی بیشتر انسانها و همچنین همراه با برخی میکربهای دیگر عامل مسمومیت در پوست مو و پر حیوانات -وجود دارد.



فهرست مطالب:


منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي


میکربها در گیاهان


فلور گیاهان رسیده و پیر شده


فلور میکربی در غلات


ميكربها در حيواني


ميكربهاي با منشاء انسانی


میکربها در تجهیزات


چه نوع ميكربهایي در هوا زنده مي مانند؟


انواع باكتريهاي موجود در هوا


مكانيسم پخش باكتريها در جو


قارچهاي موجود در هوا


موارد مصرف آب در تولید محصولات غذایی


کیفیت آب مورد استفاده در مصارف غذایی


ميكربهاي آب دريا


ميكربهاي آب رودخانه ها


ميكربهاي در خاك


مواد افزودنی غذایی بعنوان منبع میکرب




مطالب دیگر:
🔗تحقیق تعریف و معیارهای نظریه علمی🔗تحقیق چارچوب آناليز عملياتي براي آموزش سازماندهي و آمادگي🔗تحقیق اصول شركت نيران اصول سرپرستی🔗تحقیق اصول و مباني مديريت اسلامي🔗تحقیق اندازه گيري عملكرد سازمان ها (با استفاده از مدل تعالي كانجي)🔗تحقیق آموزش مشارکتی🔗تحقیق پروژه مديريتي مربوط به آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای🔗تحقیق تحول در شناخت درآمد🔗تحقیق داده كاوي چيست و چرا آنرا به كارمي بريم؟🔗تحقیق بررسی روانشناسی در صنعت🔗تحقیق مديريت و ارتباطات در سازمان🔗تحقیق آموزش ضمن خدمت و آثار آن بر افزایش کارآیی نیروی انسانی در بخش دولتی🔗تحقیق مديريت منابع انساني در شركت جهان گستران نوانديش🔗تحقیق مدیریت سازمان غيردولتي🔗تحقیق مديريت طرح به همراه تصاویر و جداول🔗تحقیق CPFR🔗تحقیق تاثیر فناوري اطلاعات در روابط مدیریت صنعتي🔗تحقیق مدیریت سازمانی🔗تحقیق مديريت در قرن 21🔗تحقیق روانشناسي صنعتي🔗تحقیق عدالت،‌ معيشت، فرهنگيان🔗تحقیق سبک های سرپرستی🔗تحقیق كاربرد فرآيند تحليل سلسله مراتبي در برقراري سيستم هاي مديريت🔗تحقیق مدیر مشارکتی🔗تحقیق نظارت و بازرسی در سازمان