لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی کفیر - نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک))

پاورپوینت (اسلاید) بررسی کفیر - نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک)|لینک دانلود|اُ اِچ|50529913|پاورپوینت بررسی کفیر,کفیر نوشابه ای تخمیری,نوشابه ای تخمیری پروبیوتیک,پاورپوینت نوشابه ای تخمیری,تحقیق نوشابه ای تخمیری,بررسی کفیر,پاورپوینت پروبیوتیک
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی کفیر - نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک) را دنبال می کنید .



دید کلی :


پاورپوینت بررسی کفیر - نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک) در 47 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



تعداد صفحات فایل: 47 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


پاورپوینت بررسی کفیر - نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک) در 47 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



کفیر
نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک)



مقدمه


نوشیدنی های تخمیری در اغلب کشورهای جهان کم کم جای نوشابه های گازدار را می گیرند. گرچه مصرف این نوشیدنی ها هزاران سال قدمت دارد و در بعضی کشورها تولید خانگی آن سینه به سینه در میان قوم ها و مناطق مختلف چرخیده است و افراد آن را مایه ی سلامت و طول عمر می دانسته اند، ولی امروزه به عنوان نوشابه هایی جدید، مفید و جانشینی قابل قبول برای نوشابه های گازدار، مورد توجه صنایع غذایی و نوشابه سازی قرار گرفته است.



نوشابه های پروبیوتیک(تخمیری) عمدتاً با استفاده از مخمرها تولید می شوند. بد نیست بدانید، مهم ترین ویتامین های مورد نیاز انسان به وسیله ی مخمرها تولید می شوند. مخمرها منابع بسیار خوب ویتامین Dپروتئین و انرژی هستند.


مخمرها همچنین به عنوان منبع غذایی در انسان و حیوان مورد استفاده قرار می گیرند و به علت اینکه حاوی مقادیر زیادی ویتامین های گروه B هستند، توسط بسیاری از مردم که از کمبود این ویتامین ها رنج می برند، به عنوان مکمل غذایی استفاده می شوند.


قبل از اینکه کفیر را مورد بررسی قرار دهیم در ابتدا مروری داریم بر پروبیوتیک ها



پروبیوتیك (Probiotic) چیست؟


پروبیوتیك مكمل غذایی میكروبی زنده‌ای است كه اثرات مفید آن روی حیوان یا انسان میزبان سبب بهبود یا بالانس میكروبی روده‌ای می‌شود یا بعبارت دیگر میكروارگانیسمهای زنده‌ای هستند كه تجویز آنها به مقادیر كافی اثرات مفید روی میزبان دارد.


باكتریهای پروبیوتیك سبب بالانس فلورهای میكروبی روده‌ای شده، رشد باكتریهای مضر را مهار كرده، هضم غذا را بهتر كرده، سبب تقویت اثرات ایمیونیتی شده (مانند booster عمل می‌كند) و موجب افزایش مقاومت فرد به عفونتها می‌شود.



همین افراد دارای كلونیهای باكتریهای مفید روده‌ای بهتر می‌توانند با باكتریهای مولد بیماری مبارزه كنندآمینوفیلوسها و بیفیدو باكتریاها سبب سنتز ویتامینهای B شامل نیاسین، فولیك اسید، بیوتین و B6 می‌شوند . مثلاٌ لاكتوباسیلوسها و بیفیدوباكتریاها با تولید مواد ارگانیك مثل لاكتیك اسید و هیدروژن پراسید سبب بالانس فلورهای روده‌ای می‌شوند، چرا كه سبب افزایش اسیدیته و مهار تكثیر باكتریهای مضرمی‌شوند.علاوه بر این باكتریهای پروبیوتیك با تولید موادی بنام باكتریوسین مثل آنتی‌بیوتیك طبیعی سب كشتن میكروارگانیزمهای مضر می‌شوند.


استفاده مرتب از باكتریهای پروبیوتیك سبب جلوگیری از عفونتهای قارچی واژینال شده و مصرف خوراكی و یا موضعی اسیدوفیلوس با مهار رشد كاندیداها باعث جلوگیری از عفونتهای قارچی می‌شود. همینطور با مصرف پروفیلاكتیك باكتریهای پروبیوتیك می‌توان سبب كاهش اسهال مسافران شد.



بعضی از انواع لاكتوباسیلوسها نقش محافظتی از روده دارند كه بدین صورت است كه:



سبب تولید بعضی مواد تغذیه‌ای می‌شوند، مثل اسیدهای چرب بازنجیره كوتاه، آمینواسیدها و سیستئین و گلوتامین.همینطور به حذف بعضی از توكسینها از روده كمك كرده و روی سطح كلسترول نیز اثر مفید دارند.


نقش مهم دیگر پروبیوتیكها در كلونیزاسیون مجدد فلورهای طبیعی روده‌ای پس از مصرف آنتی‌بیوتیكها می‌باشد. nهمینطور آنزیمهای مترشحه از باكتریهای پروبیوتیك هضم غذا را تسهیل می‌كنند. مثلاً اسیدوفیلوس یك منبع ترشح لاكتاز است كه برای هضم قند موجود در شیر مفید است.



فهرست مطالب:


مقدمه


پروبيوتيك (Probiotic) چيست؟
چه كساني با كمبود پروبيوتيكها مواجهند؟


KEFIR GRAINS


میکروبیولوژی کفیر


خواص بيولوژيکی کفير


فوايد کفير برای سلامتی


پروسه کفیر


آماده سازي دانه هاي كفير براي تركيب با شير


مراحل فرآیند


مرحله اسیدی شدن


مرحله رسیدن


خنک کردن


پروسه صنعتی


KEFIR


The Kefir culture


Kefir and Health


References




مطالب دیگر:
📜پاورپوینت آموزش و پروش قارچ خوراکی📜پاور پوینت روابط آب، خاک و گیاه📜پاورپوینت پمپ های هیدرولیک📜پاورپوینت فیدر📜پاورپوینت بررسی گیاهان📜پاورپوینت گل و گیاهان دارویی📜پاورپوینت گیاه شناسی📜سورس برنامه دیکشنری با استفاده از لیست پیوندی و مبحث کلاسها📜سورس برنامه کتابخانه با ++C (مبحث شی گرایی)📜سورس برنامه سیستم بانک با ++C (مبحث شی گرایی + کلاسهای مشتق)📜پاورپوینت گیاهان زینتی📜سورس برنامه سیستم آموزشگاه کانون قلم چی + داکیومنت📜سورس برنامه ضرب دو ماتریس n x n📜سورس برنامه پیاده سازی صف با استفاده از لیست پیوندی📜سورس برنامه پیاده سازی پشته با استفاده از لیست پیوندی📜سورس برنامه پیاده سازی 2 پشته در یک آرایه به زبان C++📜سورس برنامه محاسبه اشتراک دو مجموعه لیست به زبان C++📜سورس برنامه معکوس کردن لیست پیوندی با استفاده از دو الگوریتم متفاوت📜سورس برنامه پیاده سازی ليست پيوندي با استفاده از كلاسها📜سورس برنامه پیاده سازی ليست پيوندي به زبان C++📜سورس برنامه پیاده سازي صف به كمك آرايه ها و كلاسها به زبان C++📜سورس برنامه پیاده سازي پشته به كمك آرايه ها به زبان C++📜پروژه طراحي مدار واحد كنترل (CU) با مكس پلاس (MaxPlus)📜سورس برنامه ارزیابی عبارات محاسباتی به زبان ويژوال بيسيك (VB)📜پاورپوینت طرح توجیهی قالب های فلزی به روش ماشین کاری