لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی كنسرو لوبيا چيتی Bean Caning (تاريخچه كنسرو سازی))

پاورپوینت (اسلاید) بررسی كنسرو لوبيا چيتی Bean Caning (تاريخچه كنسرو سازی)|لینک دانلود|اُ اِچ|50529876|مراحل ساخت کنسرو لوبیا,كنسرو لوبیا چیتی,تاریخچه كنسرو سازی,كنسرو سازی,پاورپوینت كنسرو لوبيا چيتی,دانلود پاورپوینت Bean Caning,پاورپوینت تاريخچه كنسرو سازی
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی كنسرو لوبيا چيتی Bean Caning (تاريخچه كنسرو سازی) را دنبال می کنید .



دید کلی :


پاورپوینت بررسی كنسرو لوبيا چيتی Bean Caning (تاريخچه كنسرو سازی) در 53 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



تعداد صفحات فایل: 53 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


پاورپوینت بررسی كنسرو لوبيا چيتی Bean Caning (تاريخچه كنسرو سازی) در 53 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



تاريخچه كنسرو سازي



كنسرو لوبيا چيتي


(Bean Caning)



مراحل فرآيند:


پاك كردن، شستشو و آماده سازي لوبياü


خيساندن


سنگ گيري (Destoning)


بلانچينگ


شستشوي قوطي ها


پر كردن


خارج كردن هوا


دربندي


فرآيند حرارتي


خشك كردن و خنك كردن قوطي ها


انبار كردن



پاك كردن ، شستشو و آماده سازي لوبيا:


الف) استفاده از آهن ربا براي حذف قطعات فلزي


ب) بوجاري براي حذف ساقه و برگ


ج) الك كردن براي حذف دانه ها و ذرات ريز و درشت


* شكل غربال استوانه اي براي درجه بندي



د) شستشو با آب


ه) حذف دانه هاي ناسالم به وسيله چشم الكترونيكي و ........


*شكل دستگاه سورتينگ اتومابتيك براي نخود و لوبيا)



خيساندن



















زمان خيساندن ( ساعت)



درصد رطوبت



8


10


12


14



18


15


12


9



اهداف بلانچينگ


ü كاهش بار ميكروبي محصول و تميز كرد سطح آن


ü خروج هوا و گازهاي محبوس در منافذ و لا بلاي


بافت ها و كمك به ايجاد خلاء در كنسرو سازي


ü نرم شدن بافت سبزيجات و ميوه و در نتيجه كاهش


حجم محصول و امكان بسته بندي راحت تر


ü كمك به تثبيت رنگ برخي از سبزيجات



بلانچر هاي جديد
با صرفه جويي در انرژي


قسمت اول) مرحله پيش گرمكن


قسمت دوم) مرحله بلانچينگ


قسمت سوم) مرحله خنك كردن




مطالب دیگر:
📖نمونه پرسشنامه کیفیت خدمات در تصویر سازی برند فروشگاه های هایپراستار📖نمونه پرسشنامه ابزار سنجش ویژگی های شخصیتی کار آفرینان📖نمونه پرسشنامه تاثیر حامی گری مالی بر تصویر ذهنی مصرف کنندگان از شرکت📖فصلنامه عمران و بهسازیی شهری (اسکان غیررسمی)📖طرح متدولوژی مکانیابی صنایع📖پاورپوینت بافت فرسوده شهر تهران (برنامه ها و رویکردها)📖پاورپوینت تحلیل و آنالیز مجتمع تجاری تیراژه تهران📖پاورپوینت شهر و شهر نشيني پيش از اسلام📖پاورپوینت طرح معماری 2 (هویت خانه-هویت محله)📖پاورپوینت پروژه شناخت فضا در شهر📖پاورپوینت سیستم ساختمان های بتن مسطح با قالب عایق ماندگار📖پاورپوینت مرکز تجارت جهانی ایران - شیراز📖پاورپوینت مطالعه موزه فرش📖پاورپوینت طراحی مبلمان شهری برای معلولین📖پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی گلپایگان - بررسی خانه معظمی📖تحقیق؛ در مورد صفات اخلاقی word📖فایل فلش تست شده CP-706-MB-V1.1 📖مقاله؛ بلوغ در دختران _ بررسی بلوغ در دختران از جهات گوناگون word📖پاورپوینت برنامه ریزی کالبدی - فضایی در آلمان📖تحقیق؛ ایمنی و بهداشت کار word📖فول فلش فایل فارسی سامسونگ (۴ فایل ) Samsung Galaxy A8 SM-A800F📖پاورپوینت درآمدي بر مطالعات اقتصادي طرح هاي توسعه و عمران📖پاورپوینت مبانی معماری حالات رنگی📖پاورپوینت صفر تا صد ژئوتکنیک و گود برداری تکمیلی📖پاورپوینت صفر تا صد تناسبات در معماری