لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما|لینک دانلود|اُ اِچ|50529338|روش های نگهداری مواد غذای,با سرما,نگهداری مواد غذایی با سرما,پاورپوینت نگهداری مواد غذایی
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما را دنبال می کنید .


دید کلی :
پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما در 37 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



تعداد صفحات فایل: 37 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما در 37 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



هدف روش های مختلف نگهداری مواد غذایی


الف ) از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل
( استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسم های پاتوژن و خطرناک یا
به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی ( پاستوریزاسیون) .


ب) جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسم ها به طور مداوم و یا در زمانی معین و نگهداری شیمیایی. ) aw ( استفاده از سرما ، تغییرات در



روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما


بشر از ابتدای خلقت به موازات تلاش برای معاش روزانه همیشه در فکر ذخیره و نگهداری مواد غذایی هم بوده است.


ممانعت از بروز فساد توسط از بین بردن عوامل خارجی و داخلی و یا به تعویق انداختن رشد آنها می باشد. نگهداری مواد غذایی اغلب با آماده کردن آنها توأم است.



روشهای حرارتی


درجه حرارت یکی از مهمترین عوامل خارجی تعیین کننده رشد میکروبی می باشد که در مورد فلور میکروبی مواد غذایی بسیار وسیع الطیف است.
بین ( 15- ) تا ( 80 +)


در برودت های پایین تر تکثیر کاملاً متوقف شده و در حرارتهای بالاتر میکروارگانیسم ها دیگر قادر به زنده ماندن نخواهند بود. در هر دو مورد واکنشهای متابولیک میکروبها که موجب فساد مواد غذایی می گردند متوقف شده و از آنجا که واکنشهای آنزیماتیک غیر میکروبی نیز در همین فاصله حرارتی انجام میگیرد در نتیجه اعمال روشهای حرارتی در اکثر مواد غذائی موجب طولانی شدن زمان نگهداری آنها می گردد.



زمینه و اصول بیولوژیک


باید همیشه در نظر داشت که سرمای بالای صفر ( سرد کردن یا خنک کردن) و سرمای زیر صفر ( انجماد) و اثرات آنها روی مواد غذایی متفاوت می باشد.


حرارت مینیمم جهت تکثیر برای هر سوش میکروبی میزان خاصی داشته و ضمناٌ بستگی به شرایط محیطی نیز دارد. حتی در درجات زیر صفر نیز بعضی از
میکرو ارگانیسم های بیماریزا و مولد فساد قادر به تکثیر می باشند


فعالیتهای آنزیمی که منجر به فساد می گردند در برودت 0(18 - ) به توقف نزدیک می شوند.



ماده غذایی aw محیط و PH کوچکترین تغییراتی در میزان


می تواند حداقل درجه حرارت جهت رشد میکروبی را به مقدار قابل توجهی
بالا ببرد.


میکروارگانیسم های مختلف معمولاً هنگام رشد روی مواد غذایی دارای حرارت مینیمم بیشتری جهت تکثیر خود می باشند.زیرا شرایط ایده آل و مطلوبی که در آزمایشگاه ها جهت تست میکروبی انجام می شود ، به ندرت در مواد غذایی موجود می باشد. اگرچه سرما و برودت های پایین از تکثیر میکرو ارگانیسم ها جلوگیری می نمایند ولی در برخی از میکروارگانیسم ها موجب فعال کردن ترشحات آنزیمی میگردد.





مطالب دیگر:
📖پروژه کارآفرینی تولید سرکه صنعتی (با ظرفیت 1500 تن در سال)📖پروژه کارآفرینی تولید غذای کودک (ظرفیت تولید 500 تن )📖پروژه کارآفرینی تولید فنر تخت اتومبیل (ظرفیت 1100 تن در سال)📖پروژه کارآفرینی تولید قطعات پلاستیکی📖پروژه کارآفرینی تولید قفل های سوئیچی📖پروژه کارآفرینی تولید قند کبریتی (با ظرفیت 1100 تن در سال)📖پروژه کارآفرینی تولید کارامل (به ظرفیت 800 تن در سال)📖پروژه کارآفرینی تولید کاغذ تایپ لاینر و وایت تاپ📖پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره📖پروژه کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو (با ظرفیت 1000 تن در سال)📖پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی📖پروژه کارآفرینی تولید کود شیمیایی📖پروژه کارآفرینی تولید گرانول و کفش📖پروژه کارآفرینی تولید گل های زینتی📖پروژه کارآفرینی تولید لواشک از خرما📖پروژه کارآفرینی تولید ماست پاستوریزه (با ظرفیت 800 تن در سال)📖پروژه کارآفرینی تولید ماکارونی📖پروژه کارآفرینی تولید ملامین(با ظرفیت 2000 تن در سال)📖پروژه کارآفرینی تولید موز گلخانه ای📖پروژه کارآفرینی تولید نایلون عریض کشاورزی ، نخ و طناب پلاستیکی📖پروژه کارآفرینی تولید نان ماشینی📖پروژه کارآفرینی تولید نخ متوسط و ضخیم از ضایعات نساجی (با ظرفیت 150 تن در سال)📖پروژه کارآفرینی تولید نشاسته از گندم (با ظرفیت 600 تن در سال )📖پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو📖پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز