لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی خشک کن با بستر سیال Fluidized Bed Dravers)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی خشک کن با بستر سیال Fluidized Bed Dravers|لینک دانلود|اُ اِچ|50526899|خشک کن با بستر سیال,Fluidized Bed Dravers,پاورپوینت خشک کن با بستر سیال,خشک کن مواد غذایی,پاورپوینت بررسی خشک کن,دانلود پاورپوینت بررسی خشک کن,مهندسی صنایع غذایی
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی خشک کن با بستر سیال Fluidized Bed Dravers را دنبال می کنید .


تعداد صفحات فایل: 30 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


پاورپوینت بررسی خشک کن با بستر سیال Fluidized Bed Dravers در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی


. در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت واکنشهای مضر کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ، وزن و حجم آن را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های حمل ونقل و ذخیره سازی می کاهد و باعث تولید فرآورده ای می شود که مصرف آن راحت تر و آسانتر است .


نگهداری میوه ها وسبزیها به روش خشک کردن و مهارت خاصی نیاز دارد . ، حذف رطوبت باید به گونه ای انجام شود که بعد از رطوبت زنی تاحدود زیادی به کیفیت مواد اولیه خود برگردد. برای رسیدن به این نتایج می بایست در طول فرآیند خشک کردن انتقال جرم و حرارت به صورت مناسبی انجام شود .



فرآیند خشک کردن در مواد غذایی


آبگیری (Dehydration) یا خشک کردن (drying) عبارت است از فرآیند خار ج کردن آب از یک ماده غذایی جهت بسط و افزایش عمر ذخیره سازی از طریق جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها می باشد . در اعمال روش ها ی نگهداری مواد غذایی نه تنها جلوگیری از رشد میکروب ها اهمیت دار د بلکه حفظ رنگ بافت طعم و ارزش تغذیه ای نیز مورد توجه می باشد


علل اصلی خشک کردن مواد غذایی


حفظ مواد در مقابل فعالیت های بیولوژیکی از قبیل میکروبی و آنزیمی که باعث خرابی می شوند .


تقلیل سرعت فعل و انفعالات شیمیایی مضر قبیل قهوه ای شدن غیرآنزیمی واتواکسیداسیون


کم کردن وزن و حجم مواد غذایی برای سهولت بسته بندی و حمل ونقل انبارداری


نگهداری و حفظ مواد غذایی درفصول پر بار برای استفاده کنندهدر فصول کمیابی



ماهیت فرآیند خشک کردن


در موادی که رطوبت شان بالای 30 ٪ است تمام حفره های ریز آن از مایع پر شده و سطح ماده از لایه نازکی توسط آب پوشیده شده است در این حالت مایع بخار شده با نفوذ مولکولی از میان لایه گاز اطراف سطح مایع نفوذ کرده و به جریان توده گاز می رسد اگر مقدار رطوبت ماده بیشتر از رطوبت نمگیری باشد درجه حرارت سطح ماده برابر درجه حرارت حباب تر خواهد شد .(دبی خشک در این حالت تقریبا ثابت است . )


پس از آنکه تمام آب سطح ماده تبخیر شده فرآیند تبخیر مایع درون منافذ شروع می شود. اگر رطوبت مقدار ماده کمتر از رطوبت نم گیری باشد دبی خشک بدلیل کاهش سطح تبخیر ، شدیدا کاهش می یابد. چون تبخیر کاهش یافته درجه حرارت سطح ماده بتدریج بالا می رود تا تقریبا به درجه حرارت هوا برسد .



فاکتورها ی موثر بر زمان خشک کردن


عوامل اصلی که بر شدت خشک کردن و زمان سیکل خشک کردن موثر می باشند عبارتند از :


الف ) خواص فیزیکی محصول


(ب) آرایش هندسی محصول در ارتباط با سطح انتقال گرما با محیط


(ج) خواص فیزیکی محیط خشک کردن


(د) ویژگیهای وسایل خشک کردن



روش های خشک کردن


با وجود اینکه خارج کردن رطوبت از مواد تر را می توان از طریق فرایند های آب زدایی مکانیکی مانند از صافی گذراندن و یافشرده کردن نیز انجام داد اما فرایند خشک کردن معمولا به معنی تبخیر رطوبت از مواد در فرایند همزمان انتقال جرم و حرارت می باشد .


با وجود این تعدادی از روشهای پا یه ای و معمول خشک کردن را در صنایع به کار می روند می توان مجزا و دسته بندی کرد .



1 - خشک کردن از طریق جابه جایی :


دراین روش حرارت محیط گازی از طریق انتقال حرارت با جابه جایی به سطح ماده تر داده می شود . عامل خشک کننده از روی ماده تر یا از درون آن عبور داده می شود برای صرفه جویی درانرژی، مقداری از هوای خروجی به سیستم برگشت داده می شود . معمولا از هوای داغ برای خشک کردن استفاده می شود ولی از مواد دیگری هم مانند گاز های خروجی از دستگاههای یا بخار داغ و... نیز می توان استفاده کرد .




مطالب دیگر:
📂پاورپوینت با موضوع رهبری در سازمان و انواع نظریه های رهبری📂پاورپوینت با موضوع سازماندهي در سازمان📂پاورپوینت با موضوع مدیریت، اصول و مکاتب آن📂پاورپوینت با موضوع مدیریت خلاقیت📂پاورپوینت با موضوع مدیریت زمان و اصول آن📂پاورپوینت با موضوع نظارت و کنترل در سازمان📂پاورپوینت با موضوع همکاری و هماهنگی در سازمان📂پاورپوینت با موضوع خلاقیت و حل مسأله📂پاورپوینت با موضوع خلاقيت، نوآوري و كارآفريني📂پاورپوینت با موضوع روشهاي برقراري ارتباط مؤثر📂ترجمه مقاله بکارگیری شبکه های عصبی مصنوعی در تقسیم بندی سازه های خاکی فشرده شده📂پاورپوینت مطالعه سنگ های رسوبی📂پاورپوینت مطالعه شبکه های ادهاک📂پاورپوینت مطالعه فناوری نانو📂پاورپوینت مطالعه کشور ژاپن📂پاورپوینت مطالعه و طراحی واحدهای صنعتی📂پاورپوینت مطالعه ورزش در کودکان و نوجوانان📂پاورپوینت مطالعه ویتامین ها📂پاورپوینت مطالعه ویتامین های B و C📂پاورپوینت معاد در آیین قرآن📂پاورپوینت معادلات پرواز📂دانلود پاورپوینت تأمین نیروی انسانی📂دانلود پاورپوینت تاج محل 15 اسلاید📂دانلود پاورپوینت تاخیررشد 21 اسلاید📂دانلود پاورپوینت تاريخچه سيستمهای عامل os history 11 اسلاید