لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی تهیه ماست فوری - اختراع یک محصول ماست فوری)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی تهیه ماست فوری - اختراع یک محصول ماست فوری|لینک دانلود|اُ اِچ|50526874|تهیه ماست,تهیه ماست فوری,روش تهیه ماست فوری,پاورپوینت تهیه ماست فوری,دانلود پاورپوینت تهیه ماست,اختراع یک محصول ماست فوری,مهندسی صنایع غذای
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی تهیه ماست فوری - اختراع یک محصول ماست فوری را دنبال می کنید .


تعداد صفحات فایل: 29 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


پاورپوینت بررسی تهیه ماست فوری - اختراع یک محصول ماست فوری در 29 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



این اختراع به یک محصول ماست فوری در ساختار خشک مربوط می شود که ممکن است از طریق مخلوط با اب یا شیر برای تهیه محصول بامزه و بافت قابل قبول و دارای ارزش داروی و تغذیه بالا مجددا ساخته می شود.


ماست فورمی از یک شیر تخمیر شده ای است با میکرو ارگانیزم های تولید کننده اسید لاکتیک با پایداری فرنی مانند یا خامه شل بسته شده است.


چه ماست از طریق کارخانه تولید شده باشد یا دز خانه بدست اید تهیه ان زمان بر است و ساعت ها تخمیر برای توسعه ماست طبیعی لازم می باشد,بعلاوه هر دو محصول به خنک سازی در مدت تازه بودنشان نیاز دارند.


ž


یک ترکیب ماست فوری شامل :


پودر شیر خشک شده


پودر ماست غیر فعال شده


کشت ماست خوابیده


قند


الگینات سدیم


عامل حذف کننده یون ها از محلول



هدف اصلی از این اختراع تهیه ماست فوری است,که رمانی که با اب یا شیردر دمای معمولی مخلوط می شود باعث افزایش در بافت و مزه قابل قبول محصول گردد.به طور خاص تر هدف این اختراع تهیه ماست فوری است که عاری از نشاسته بدون چربی باشد و شامل کشت های میکروبی ساکن و پودر ماست غیر فعال شده می باشد زمانی که ماست مجددا ساخته می شود دارای ویژگی های درمانی و تغذیه ای می باشد که اساسا متناظر با ماست طبیعی است.



INGREDIENT 1:


Yogurt powder


پودر ماست ممکن است از نوع تولید شده و فروخته شده توسط لبنیات ملی یا دیگر عرضه کنندگان بزرگ پودر ماست باشند.


پودر ماست تولیدی ممکن است به طور مستقیم برای مصرف در تولید مطابق با روش های خشک کنی و تبخیر استاندارد باشد.



INGREDIENT 2:


Dried lactobacillus culture


کشت لاکتوباسیلوس خشک شده در سطح تجاری موجود می باشد.


کشت خشک شده که در ان باسیلوس ها در حالت سکون هستند وزمانی فعال می گردند که اب به تدارک اضافه می شود که پایداری کافی برای ذخیره سازی در دمای اتاق را داشته باشد.



INGREDIENT 3: ... داخل فایل ...


INGREDIENT 4: ... داخل فایل ...


INGREDIENT 5: ... داخل فایل ...


INGREDIENT 6: ... داخل فایل ...


INGREDIENT 7: ... داخل فایل ...


INGREDIENT 8: ... داخل فایل ...




مطالب دیگر:
📖انواع سيستم هاي اطلاعاتي📖انواع ميكروفن📖انيميشن📖ایران و انقلاب دیجیتال📖باركد خوان📖بايوس به چه معناست📖بنر هاي تبليغاتي📖بوت📖پايگاه داده📖پردازش اسمبلي📖پيشرفت محاسبات ويندوز📖پيکر بندي سيستم📖تاثير فناوري اطلاعات بر برنامه درسي📖تاريخچه كامپيوتر📖تحلیل داده ها📖تحليل نحوي جهت دار📖تكنولوژي اطلاعاتي در كشورهاي جهان سوم📖تندآموز مفاهيم شبكه📖تنظيم سيستم جهت مالتي مديا📖توسعه سرويس شبكه📖جديدترين نسخه ويستا📖جنبش نرم افزاري📖چيب هاش مخصوص سرعت دوبله📖حفاظت سيستم در برابر صاعقه📖خط کشهاي ديجيتال و کد گشائي آنها