لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی بررسی تغذیه و بهداشت مواد غذایی)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی بررسی تغذیه و بهداشت مواد غذایی|لینک دانلود|اُ اِچ|50526868|بهداشت مواد غذایی,تغذیه و بهداشت مواد غذایی,بررسی تغذیه,بررسی بهداشت مواد غذایی,پاورپوینت بهداشت مواد غذایی,پاورپوینت بررسی تغذیه,مهندسی صنایع غذایی
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی بررسی تغذیه و بهداشت مواد غذایی را دنبال می کنید .






تعداد صفحات فایل: 50 اسلاید



دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی



فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش





1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.



2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.



3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.







توضیحات کامل :



دانلود در 50 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx





تغذيه و بهداشت مواد غذايي


به طور كلي تغذيه علمي است كه درباره تغييرو تبديل غذا دربدن وشركت مواد


مغذي دربافت ها،فعل وانفعالات بيولوژيكي بدن ودفع آن بحث مي كند



تعريف تغذيه:


عملي كه در طي آن مقداري غذا به منظور رفع نيازهاي بدن مورد استفاده قرار مي گيرد تا انرژي آن صرف انجام كارهاي مختلف مي شود ،تغذيه نام دارد


غذا:


تمام موجودات زنده براي آنكه به زندگي خود ادامه دهند،به غذا نياز دارند




اين نيازها عبارتند از:


انرژي لازم براي ادامه كار دستگاههاي مختلف وساير فعاليتهاي بدن


تامين مواد اوليه براي رشدونمو


ترميم وجانشين سلول ها وبافتهاي مختلف بدن كه دراثر فرسودگي از بين مي روند



غذابه ماده جامد يا مايعي گفته مي شود كه بعداز خورده شدن و هضم شدن حرارت وانرژي توليد مي كند وموجب ترميم بافت ها،رشدونمو و تنظيم اعمال حياتي مي شود



مواد تشكيل دهنده غذا


پروتئين ها


چربي ها


كربوهيدراتها


ويتامين ها


مواد معدني


آب



پروتئين ها:


پروتئين از اسيدآمينه ساخته شده است،به عبارتي اسيد آمينه ها واحدهاي اصلي پروتئين هستند



پروتئين ها به سه دسته تقسيم مي شوند


پروتئين هاي كامل


پروتئين هاي نيمه كامل


پروتئين هاي ناقص



كربوهيدرات ها


كربوهيدراتها علاوه براينكه حجم مورد نياز رژيم غذايي را تامين مي كنند، تامين كننده قسمت اعظم نياز بدن به انرژي نيزهستند


بافت عصبي و ريه فقط ازكربوهيدرات به عنوان منبع انرژي استفاده مي كنند



كربوهيدراتها در سه گروه قرار مي گيرند


گروه ميوه ها وسبزي ها


قندوشكري كه به طور روزانه مصرف مي شود


قندي كه در سيب زميني،نان،برنج و جو وجود دارد



چربي ها


چربي ها مسئول تامين انرژي هستند و بعضي از آنها نقش سازندگي نيز دارند


چهار ويتامن A،E،D،Kبه وسيله چربي ها تامين مي شوند



چربيها به دوصورت ديده مي شوند


چربي هاي مرئي مثل چربي موجود دركره،دنبه وروغن گياهي


چربي هاي نامرئي مثل چربي موجود درشير،زرده تخم مرغ،گردو ،بادام




مطالب دیگر:
📂پاورپوینت درباره تکنولوژی پیشرفته در صنعت خودرو📂پاورپوینت درباره تکنیک های تولید مثلی در دام📂پاورپوینت درباره تمدن‌سازی دینی و سبک زندگی📂پاورپوینت درباره تورم و دلایل ایجاد آن در اقتصاد ایران📂پاورپوینت درباره توسعه مبتني بر جنبه📂پاورپوینت درباره توسعه(اقتصاد اجتماعی فرهنگی)📂پاورپوینت درباره تهویه مکانیکی یا مصنوعی📂پاورپوینت درباره تیره Fabaceae📂پاورپوینت درباره تئوری حسابداری📂تحقیق درباره اسكندر مقدوني📂پاورپوینت درباره تئوری های اقتصادی کلاسیک و نئوکلاسیک📂تحقیق درباره اسلام و سینما📂پاورپوینت درباره تئوري نوين مديريت كيفيت جامع در بخش دولتي ايران📂پاورپوینت درباره جدا کننده های سیکلونی📂تحقیق درباره اشتباه فاحش مدیران ارشد📂تحقیق درباره اصطلاحات مربوط به اجزای موتور خودرو📂تحقیق درباره اصلاح نژاد دام📂پاورپوینت درباره جذب اتمی📂پاورپوینت درباره جریان متناوب📂پاورپوینت درباره جمع‌بندی نقطه نظرات پژوهشی و فناوری دانشگاههای منطقه 3 کشور📂پاورپوینت درباره چارچوب برنامه های چهارساله معاونت درمان📂پاورپوینت درباره چارچوب مفهومی مدیریت بیمارستان📂پاورپوینت درباره چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری📂پاورپوینت درباره چرخه کربس📂پاورپوینت درباره چرخه مخارج، خرید و پرداختهای نقدی