لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها|لینک دانلود|اُ اِچ|50525568|پروبیوتیک ها,پری بیوتیک ها,پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها,پاورپوینت پروبیوتیک ها,پاورپوینت پری بیوتیک ها,بررسی پروبیوتیک و پری بیوتیک,پاورپوینت مهندسی کشاورزی
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها را دنبال می کنید .



تعداد صفحات فایل: 27 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


پاورپوینت بررسی پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در 27 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


( چند اسلاید انگلیسی هم با عناوین:


موارد استفاده از پرو بیوتیک ها:


افزایش سلامت توسط پروبیوتیک ها


وجود دارد.)



مقدمه


اصطلاح "پروبیوتیک ها" برای نخستین بار از سوی lilley و still well (1965) به معنای مواد محرک رشد دیگر میکروارگانیسم ها مطرح گردید. مفهوم این اصطلاح پیوسته در حال بررسی بوده که در نهایت به یک عامل میکروبی زیست پذیر محدود شده که با استفاده برای انسان یا حیوان اثرات مفیدی بر میزبان از طریق بهبود موازنه میکروفلور طبیعی نشان می دهد. بر مبنای این مفهوم عباراتی دیگر نظیر باکتری های "خودی","مفید" و "سالم" برای پروبیوتیک ها معمول شده است.



زنجیره پروبیوتیک ها:


بطور خاص ارزیابی سلامت یک زنجیره پروبیوتیک پیشنهاد شده یا پذیرفته شده شامل موارد زیر می شود:


1) قابلیت سلولها برای تولید متابولیت ها و آنزیم ها


2) تجمع آنها(یا خاصیت چسبندگی)


3) عوامل تاثیر گذار بر ماندگاری و بقاء زنجیره پروبیوتیک ها


4) واکنش با میزبان علی الخصوص در شرایط بیماری زایی.


در گروه LAB گروه Lactobacillus بیشتر به صورت پروبیوتیک ها مورد توجه قرار می گیرند.


این گروه دارای خواص و ویژگیهای قابل ملاحظه ای بوده که با عنوان ارگانیسم های پروبیوتیکی موثر با استفاده فراوانی همراهند. این مشخصه ها عبارتند از:


1)چسبندگی کافی به سلول های مخاطی روده برای کاهش یا پیشگیری از تجمع پاتوژن ها


2) رشد رقابتی


3)تولید متابولیت ها برای بازدارندگی فعالیت پاتوژن ها یا نابود کردن آنها


4)خاصیت غیر پاتوژنی.


به تازگی استفاده از LAB اصلاح شده ژنتیکی (GM_LAB) برای افزایش کیفیت , بافت, طعم و بوی فرآورده ها ی غذایی نظیر آبدوغ و ماست توصیه شده است.



مباحث و موضوعات مربوط به پروبیوتیک ها عبارتند از:


1) بهبود توازن میکروفلور روده ای


2) تقویت سیستم ایمنی


3) جلوگیری از سرطان



ویژگی های مکمل های غذایی پروبیوتیکی:


1- منشا انسانی داشته باشند.


2- اثرات سودمندی برای میزبان بهمراه داشته باشند.


3- غیر بیماریزا و غیر توکسین زا باشند.


4- حاوی تعداد زیادی از باکتری های زنده باشند.


5- قادر به زنده ماندن و متابولیسم در روده باشند.


6- در طی دوره نگهداری تا زمان مصرف زنده باقی بمانند.


7- در برابر پاتوژن ها فعالیت آنتاگولیستی اعمال نمایند.



فهرست مطالب:


موارد استفاده از پرو بیوتیک ها


مقدمه


زنجیره پروبیوتیک ها


افزایش سلامت توسط پروبیوتیک ها


مباحث و موضوعات مربوط به پروبیوتیک ها


ویژگی های مکمل های غذایی پروبیوتیکی


اثرات سودمند پروبیوتیک ها بر سلامتی


پری بیوتیک ها


سین بیوتیک ها


نتیجه گیری


منابع





مطالب دیگر:
📎تحقیق پروژه طراحی صنعتی 1 (فرآیند طراحی)📎تحقیق طراح و آرشیتکت مجتمع تجاری الماس شرق📎تحقیق طراحی مجتمع فرهنگی آموزشی (پارک فرهنگی)📎تحقیق مشخصات شیوه پارسی معماری📎تحقیق شيوه معماری پارتي📎تحقیق شومينه📎تحقیق شاتکریت📎تحقیق سینما و معماری📎تحقیق سیمان چیست؟📎تحقیق سونامی Tsunami چیست؟📎تحقیق روش طبقه بندي آشتو📎تحقیق جوش📎تحقیق طراحي ساختمان📎تحقیق طراحي سنگ فرش انعطاف پذير📎تحقیق ضرورت بررسي جامع علل سيل‌ خيزي و راه‌ هاي جلوگيري از آن📎تحقیق سيستم بادبندي واگرا📎تحقیق سيستم هاي حرارتي كف📎تحقیق سوله📎تحقیق کاخ فیروزآباد📎تحقیق كليات طرح تفصيلي📎تحقیق شناسايي و طبقه‌ بندي خاك📎تحقیق شناسايي‌‌ و‌ محاسبه‌ حريم سفره هاي‌آب هاي زيرزميني‌ با تاكيد بر شناخت حريم چاه از نظر برداشت📎تحقیق ابلیس📎تحقیق صبر از ديدگاه مولاي متقيان📎تحقیق صبر