لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند|لینک دانلود|اُ اِچ|50524745|پاورپوینت بررسی آنتالپی,بررسی آنتالپی و تبخیر,آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن,تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند,پاورپوینت آنتالپی و تبخیر,آنتالپی و تبخیر در صنعت قند,کاربرد آنتالپی و تبخیر در صنعت
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند را دنبال می کنید .




تعداد صفحات فایل: 20 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :



پاورپوینت بررسی آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند در 20 اسلاید زیبا قابل ویرایش با فرمت pptx




تعاریفی ازآنتالپی


1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.



2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد.



H=u+p.v



انرژی داخلی U =



فشار P =



حجم مخصوص=V



در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد:


1-انتالپی مایع اشباع



2-انتالپی تبخیر



3-انتالپی بخار اشباع



چکیده


فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:



1-استفاده از ریز صافی ها



2-استفاده از دستگاه تبادل یونی



قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.



در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.



برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:



دما و فشار بستگی دارد.



مقدمه


این مقاله مربوط به فرایند تولید شکر بر اساس تبخیر عصاره چغندر قند و سرد سازی تبلور شکر از عصاره خام غلیظ است.



بر خلاف تولید مناسب شکر در این فرایند عصاره کالکو کربنی تصفیه نمی شود و تبلور تبخیر شکر از عصاره غلیظ با سرد سازی تبلور جایگزین می شود بنابراین این فرایند با محیط تطابق بیشتری داشته و انرژی کمتری از دست می دهد.



دیفوزیون


انواع دیفوزیون


هدف از دیفوزیون بدست آوردن شربت خام با حداکثر خلوص و حداقل درصد قند تفاله است.





مطالب دیگر:
📌تحقیق درباره جک📌پاورپوینت حسابداري ذخایر، بدهی های احتمالی و دارایی های احتمالی📌تحقیق درباره طرح تجاري تاسيس شركت توليد عسل طبيعي پويندگان📌تحقیق درباره طرح توليد ژله رويال📌تحقیق درباره طرح كتابخانة الكترونيك سلامت📌تحقیق درباره علائم حتمي ظهور امام مهدي 📌تحقیق درباره عاشيق هاي آذربايجان📌تحقیق درباره عدالت📌تحقیق درباره عدالت در اسلام📌تحقیق درباره عرضه و تقاضا📌تحقیق درباره عرضه و تقاضا اصلي 📌تحقیق درباره کره آسمانی 📌تحقیق درباره عفت و پاکدامني📌تحقیق درباره اخلاق 📌تحقیق درباره علائم حتمي ظهور امام مهدي (عج)📌تحقیق درباره علم فرهنگ📌تحقیق درباره عوامل سبب ساز گرايش رابطه نامشروع 📌تحقیق درباره عوامل ناپايدارى حكومت علوى📌تحقیق درباره عوامل و اهداف اتحاد ملی و انسجام اسلامی📌تحقیق درباره فتح مکه📌پاورپوینت درس هفدهم فارسی هشتم📌تحقیق درباره اقتصاد کره جنوبی 📌تحقیق درباره فتو شاپ 📌تحقیق درباره فساد مواد غذايي📌تحقیق درباره فك خزري تنها پستاندار درياي خزر