لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی الکل از ملاس)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی الکل از ملاس|لینک دانلود|اُ اِچ|50524730|پاورپوینت الکل از ملاس,الکل از ملاس,پاورپوینت ملاس,پاورپوینت الکل,پاورپوینت تولید الکل از ملاس,دانلود پاورپوینت تولید الکل,تحقیق درمورد الکل از ملاس
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی الکل از ملاس را دنبال می کنید .




تعداد صفحات فایل: 10 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.


4- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ، به دلیل کپی و پیست کردن از اسلایدها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت، به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد.




توضیحات کامل :


پاورپوینت الکل از ملاس در 10 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






1-5 ملاس :



در موقعی که در کارخانجات قند یا نی شکر به منظور تهیه قند به کار می برند پس از کریستا لیزاسیون و جدا نمودن فند شیره غلیظ قهوه ای مایلبه سیاه رنگی که غیرقابل تبلور استباقی می ماند که ملاس نام دارد.



نکته ای که از نظر بهداشتو سلامت انیتنها باید مورد دقت قرار گیرد این است که چون برای سفید کردن قتد از بی سولفیت و هیدروسولفید قبلاز جدا کردن ملاس استفاده می شود لذا باید با توجه به سمیت مواد مذکور تازمانی که راه حلی برای حذف یا خنی کردن سمی آنها پیدا شود از مصرف ملاس بهمنظور کشت مخمر برای مصارف تازه استفاده نشود.



ملاش چغندر قند Beet Motasses :



ملاس چغندر قند ماده ای است که در صنعت مخمر سازی به عنوان محیط کشت و رشد تکثیر مخمربه کار می رود در کارخانجات قند سازی خلل چغندر رادر دیگهای شربت گیری (دیفوزیون) وارد می کنند و تقریباً تمام قند آن را طبق اسموز استخراج کرده و مادهحاصله که حاوی مقدار کمی قند (حدود 3/0% ) است تفالهنامیده می شود شربت حاصله بریا تصفیه با مواد آهکی و دیگر مواد شیمیایی مخلوط و صاف می شود و سپس آن را تغلیظ نموده و به دانه های شکر تبدیل می کنند. (کریستالیزاسیون) و داته های تبلور شده در دستگاه مخصوصی (سانتریفوژ) از پس آب جدا می نمایند و این عمل را چندین بار (معمولاً سه بار) تکرار می کنند آخرین پس آب که دیگر با شرایط و وسایل موجود در کارخانخ قند : قندگیری از آن مقرون به صرفه نیست از کارخانه خارج و بنام ملاس چغندر قند نامیده می شود.




1-6 نقش تخمیر و فرایند تولید اتانول از ملاس چغندر قند


تخمیر اولین فرایندانجام شده بر روی الکل می باشد به طور کلی می توان گفت تخمیر عبارتست از واکنش هایی که در آن مواد خام آلی توسط میکروارگانیسم ها و یا آنزیم ها به مواد گوناگونی تبدیل می شود.



واکنش تخریب میکروبی به صورت زیر می باشد :



سلول های بیشتر + محصولات میکروارگانیسم + خورام حام آلی



لازم به ذکر است که در سیستم های حاوی آنزیمی ، آنزیم راباید به طور مداوم به راکتور اضافه کرد در حالی کهدر دستگاه های تخمیر میکروبی (فرآیند تولید الکل از ملاس) نیازی به افزودن و میکروارگانیسم تازه به راکتور نیست.



نام شیمیایی و علائم اختصاری آنزیم هایی که در عملیات تخمیر قند نقش فعال دارند عبارتند از :



آدنوزین در فسفات APD آئنوزین تری فسفات ATP



نیکوبنیامیددی نوکلئوتید NAD نیکوبنیامیددی نوکلئوتید هیدروژنه NADH



واکنشهای انجام شده در فرمانترها عبارتند از :



1- واکنش تبدیل یک قندی به دو قندی



دی گلوکز C6H12O6 C12H22O11 + H2O



2- واکنش تخمیری



2/31- = H ? اتانول C6H12O6 2C2H5OH



2C2H5OH + H2O C2H5OH + CH3COOH + 2CO2



دی اکسیدکربن اسیداسیتیک اتانول



واکنش های شیمیایی که در حین عمل تخمیر شیره قند انجام می گیرد عبارتند از :




2-6 مخمر (ساکارومیس سرویزیه)


هر کیلوگرم ملاس gr 480 ساکارز دارد و از این مقدار gr 208 مخمر بر مبنای واحد خشک تولید می گردد



تأثیر پذیری آنزیم ها بر روی مواد آلی در شرایط زیر انجام پذیر است :



1- حرارت : حداکثر تا 50 درجه سانتی گراد به ازای هر 10 افزایش حرارت اثر آنزیم ها دو برابر می شود.



2- PH محیط



3- بعضی محلولهای شیمیایی مثل اتر تا وقتی که در سیستم تکثیر قرار دارند آنزیم ها رابدون خرابی نگهداری می کنند و در اصل به منزله نگهدارنده ها محسوب می شوند.



4- مواد سمی : مانند اسیدهیدروسیانیک ، هیدروژن سلفاید ، فلورین ها از رشد و تکثیر آنزیم ها جلوگیری می کنند.



5- درجه حرارت : ئرجه حرارت 70 الی 100 درجه سانتی گراد از رشد و تکثیر آنزیم ها جلوگیری می کنند.



مخمر ساکارومیس سرویزیه بصورت پودری می باشد که آنالیز آن در جدول زیر آمده است.





مطالب دیگر:
🔑تصمیم گیری در مدیریت اسلامی با نگرشی بر دیدگاه هربرت سایمون🔑ايران يكي از منابع مالي جهاد اسلامي🔑بهبود تداوم به رغم موانع موجود🔑آفات اخلاق در مدیریت اسلامی بر اساس دیدگاه حضرت علی (ع)🔑پايان هزاره🔑بررسی اهمیت نظارت و کنترل در مدیریت اسلامی با توجه به آیات و روایات🔑بـسیـج ونقش آن درتربیت دینی🔑پرونده هسته ای و معادلات جدید🔑تاريخچه و دائره المعارف جنگ 8 ساله 🔑تاملاتي در باب سهام عدالت🔑بررسی تاریخ تحریم های اقتصادی 🔑بررسی مقوله تشویق از منظر مدیریت اسلامی🔑فيمينيست🔑آخرین نظرات نیکلاس برنزمعاون وزیر امور خارجه آمریکا در قبال ایران🔑رهبری و مدیریت اسلامی🔑پروژه هاي تكنولوژي اطلاعات🔑جرج سفريس «اديسه» امروزين🔑جرم چيست و مجرم كيست 🔑جريان هاي سياسي از 1357 هـ . ش تا 1368 هـ . ش🔑تشویق و تنبیه در مدیریت اسلامی🔑جلوگيري از توليد و تكثير سلاحهاي كشتار جمعي🔑کنترل و نظارت در مدیریت اسلامی🔑تربيت از ديدگاه اسلام 🔑نقش مدیریت اسلامی در روابط انسانی در سازمانها🔑جنگ ایران و عراق و علت تداوم آن