لینک دانلود(پاورپوینت (اسلاید) بررسی آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني)

پاورپوینت (اسلاید) بررسی آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني|لینک دانلود|اُ اِچ|50524581|پاورپوینت آب پنير,پاورپوینت آب پنير محصول جانبي,آب پنير محصول جانبي,پاورپوینت بررسی آب پنير,آب پنير فراورده‌هاي لبني,دانلود پاورپوینت آب پنير
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت (اسلاید) بررسی آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني را دنبال می کنید .



تعداد صفحات فایل: 27 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.




توضیحات کامل :


پاورپوینت (اسلاید) بررسی آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني در 27 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



milk plasma



مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های



پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.



آب پنیر به 2 صورت تولید می شود



Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت



پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.



Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.





تولیدات آب پنیر



Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود.



Whey protein:مجموعــه‌ای از گلبول‌هــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی می‌شود که مخلوطی از گلبول‌های لاکتوگلوبین(~65%) لاکتوآلبومین(~25%) و سرم آلبومین(~8%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).



Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein به 4 شکل تولید می شود:



1- wpc 2- wpi



3- hwpc 4- hwpi




Wpc:ماده‌ای به وسیله انتقال نانوپروتئین‌های سازنده‌ی ضروری از آب پنیر پاستوریزه شده تولید می‌شود. محتوای پروتئین خشک شده‌ی تمام شده آن> %25


Wpc : به وسیله سپراتورهای فیزیکی مانند رسوب، فیلتراسیون یا دیالیز تولید می شود.



انبارداری و نگه داری:
محصول باید در سرما و محیط خشک با دمای زیر 80 درجه و در رطوبت مرتبط زیر 65% نگه داری شود.
بسته بندی:
کیسه های multiwall kraft با پلی اتیلن درونی یا سایر ظرف بسته بندی آماده.




3- Branost



یک پنیر آب پنیری قهوه‌ای رنگ که در کشورهای مختلف با نام‌های مختلف مانند در شمال آمریکا gjetost در سوئد به نام mesost در دانمارک به نام myseost و در ایسلند my suostur.



تولید:



به وسیله جوشاندن مخلوطی از شیر 24% (شیر بز+ شیر گاو)+ خامه +



آب پنیر با دقت برای چندین ساعت تا زمانی که آب آن بخار شود جوشانده می شود. گرما قند شیر را به کارامل تغییر می­دهد که طعم مخصوص به این پنیر می دهد آنگاه آماده مصرف شده در سایز های مناسب بسته بندی می شود. در انواع کم چرب آن نسبت میزان آب پنیر به شیر و خامه بیشتر است. مزه و رنگ اینها وابسته به این است که مقدار کارامل آنها چقدر است.





4- messmor



اگر جوشیدن در زمان کوتاه‌تری از معمول انجام شود انواع گسترش پذیرتری بدست می‌آید که نامیده می شود prim در نروژ یا messmor



در سوئد و my singur در ایسلند.



5- Ricotta



مخفف Recooked و مخلوطی از شیر+ آب پنیر (75% آب پنیر + 25% شیر) میزان پروتئین آن می‌تواند استاندارد شود و چربی در ماده خشک مطلوب وابسته به استفاده نهایی محصول است. اغلب خامه (15-13 %) در Ricotta با چربی بالا اضافه می شود. بعضی کارخانه ها پودر شیر پس چرخ اضافه می‌کنند اما این باعث دانه دانه شدن و سفتی و گچی شدن محصول می شود بنابراین توصیه نمی‌شود.





فهرست:


آب پنیر whey


Production


Uses


orginal-1


adittive -2


Health



مطالب دیگر:
پاورپوینت اقتصاد خردپاورپوینت مفاهیمی جدید در سازمانهاتحقیق بررسی مدیریت ریسک عرضه در زنجیره تأمین صنعت خودروتحقیق تاثیر رسانه ‏ها در تغییر تفکرات جوامع بشریتحقیق بررسی علتهای عدم اهمیت بر کار تیمیتحقیق بررسی تاثیر فضای مجازی بر دانش آموزانگزارش کارآموزی رشته برق صنعتی انواع کمپرسورها و پمپ هاتحقیق بررسی تاثیر سازمان های حمایتی در جلوگیری از بزهکاری زنان و کودکانپاورپوینت انواع نما ونحوه ی اجرای آنتحقیق بررسي مقايسه ي بهداشت رواني در زنان ومردان شاغلتحقیق تاثير تلويزيون بر رفتار كودكان و جوانانتحقیق جزوه روانشناسي بازي كودكتحقیق تاریخچه علم روانشناسیتحقیق بررسی رابطه بین سبک های مدیران و رضایت شغلی کارکنان مدرسهتحقیق بررسی رابطه دینداری و میزان طلاق بین زنانتحقیق بررسي حقوقي جرم قاچاق كالاتحقیق بررسي چگونگي گذران اوقات فراغت معلمان زنتحقیق بررسي تيپ شخصيتي درون گرا- برون گرا در بازيگران گروه هاي مختلف تئاترتحقیق طلاق نيكو، درمان خانواده‏هاى نابسامانِ اصلاح‏ناپذيرتحقیق علل بررسي دزدي در كودكان ، نوجوانان و جوانانتحقیق لجبازی کودکتحقیق بررسي علل بزهكاري در كودكان و ، نوجوانان و جوانانتحقیق مشاوره شغلیتحقیق چند همسري ( تعداد زوجات)تحقیق بیکاری ، کار ، تحصیل