لینک دانلود(پاورپوينت نارنج 10 اسلاید)

پاورپوينت نارنج 10 اسلاید|لینک دانلود|اُ اِچ|42089170|نارنج ppt,پاورپوینت میوه نارنج,پاورپوینت فواید نارنج,پاورپوینت در مورد نارنج,پاورپوینت در مورد میوه نارنج,پاورپوینت در مورد فواید نارنج,دانلود پاورپوینت نارنج,دانلود پاورپوینت میوه نارنج,دانلود پاورپوینت فواید نارنج,دانلود پاورپوینت در مورد نارنج
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوينت نارنج 10 اسلاید را دنبال می کنید .

دانلود


مشخصات فایل
تعداد صفحات10حجم517/575 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx
توضیحات کامل
دانلود جهت رشته کشاورزی قالب 10 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش


نارنج (به لاتین: Citrus aurantium) نام درخت و میوه‌ای از زیرردهٔ رُزمانندها∗، راستهٔ ناترک‌سانان∗، تیره سدابیان∗، جنس مرکبات∗ است.


از آب نارنج برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده می‌شود و در صنعت عطرسازی و شامپو سازی هم کاربرد دارد. شکوفه‌های آن یکی از معطرترین گلها ست که آن مربای بهار نارنج و همچنین عرق نارنج در طب سنتی ایران کاربرد دارد. در درمان ناراحتی‌های معده از مربای آن استفاده می‌شود.

درخت نارنج مادر مرکبات است و پایه بسیار خوبی جهت پیوند شاخه‌های نارنگی و یا پرتقال است. فشار خون و ضربان قلب را زیاد می‌کند.


نارنج میوه‌ای که در کشور ما به فراوانی تولید می‌شودو محصولات جانبی متعددی نیز دارد. نارنج میوه درختی بزرگ و زیباست بابرگهایی بزرگتر و خوشبوتر از برگهای درخت لیمو. شکوفه‌های آن که بسیارخوشبو است بهارنارنج نامیده می‌شود. در بعضی مناطق در تمام فصول سال می‌توان میوه نارنج را برروی درخت دید. در حالیکه هنوز میوه سال گذشته بردرخت است میوه‌های جدید هم در حال رسیدن هستند.

شکوفه نارنج (بهار نارنج) طبیعت(مزاج) = گرم و خشک بوییدن آن شادی آور، تقویت کننده مغز وازبین برنده آبریزش بینی (زکام) است. از این شکوفه هامربای لذیذی تهیه می‌شودکه خواص مفید شکوفه را دارد. اگر یک قاشق مرباخوری از گل شکوفه خشک نارنج را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید ودرفنجان را ببندید بعد از ۱۰ دقیقه نوشیدنی بسیار خوشبو ونشاط آوری آماده می‌شود


نارنج میوه ای از خانواده ی مركبات است.آب نارنج ترش مطبوع و سر شار از ویتامین ث است.اگر آب یك نارنج را گرفته معادل یك سوم حجمش به آن گلاب اضافه كنید و هر روز صورت خود را با آن بشورید سوراخ های صورت را مسدود كرده و پوست چهره را تقویت می كند.آب نارنج مخلوط با شكر مسهل صفرا بوده و فشار خون را پایین می آورد.

خوردن میوه نارنج با شكر در رفع یبوست موثر است.مصرف این میوه هضم غذا را آسان می كند و مربای بهار نارنج تقویت كننده ی معده است.عرق بهار نارنج برای ضعف اعصاب و غم و افسردگی مفید و نشاط آور است .برگ نارنج آرام بخش ضد تشنج و هضم كننده است.بی خوابی و میگرن را معالجه می كند


فهرست مطالب
نارنج
خواص غذایی - دارویی نارنج
نارنج و بهداشت پوست
فواید نارنج
عرق بهار نارنج
میوه نارنج






"

مطالب دیگر:
📜جزوه مبانی مهندسی برق📜تحقيق تيريستور (يا يكسو كننده قابل كنترل p-n-p-n )📜تحقيق توضيحات در مورد برخي دستگاههاي الكتريكي📜پروژه بررسی مدیریتی در جهت شناسائی عوامل تأثیر گذار در اجرای سیستم نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه📜تحقيق تنظيم كننده هاي ولتاژ📜تحقيق پيرامون تلويزيون📜تحقيق تاريخچه و مباني تلفن📜تحقيق تشكيل نفت📜نقشه ی مدل رقومی ارتفاعی شهرستان اراک📜نقشه مدل رقومی ارتفاعی شهرستان آشتیان📜نقشه ی مدل رقومی ارتفاعی شهرستان دلیجان📜نقشه ی مدل رقومی ارتفاعی شهرستان خمین📜نقشه ی مدل رقومی ارتفاعی شهرستان کمیجان📜نقشه ی مدل رقومی ارتفاعی شهرستان محلات📜نقشه ی بخش های شهرستان سربیشه📜نقشه ی بخش های شهرستان بابل📜نقشه ی بخش های شهرستان آمل📜نقشه ی مدل رقومی ارتفاعی شهرستان ساوه📜نقشه ی بخش های شهرستان بابلسر📜نقشه ی مدل رقومی ارتفاعی شهرستان شازند📜نقشه ی بخش های شهرستان بهشهر📜نقشه ی بخش های شهرستان چالوس📜نقشه ی مدل رقومی ارتفاعی شهرستان تفرش📜نقشه ی بخش های شهرستان قائم شهر📜نقشه ی بخش های شهرستان جویبار