لینک دانلود(دانلود پاورپوینت دستگاه گوارش 9 اسلاید)

دانلود پاورپوینت دستگاه گوارش 9 اسلاید|لینک دانلود|اُ اِچ|40106855|دانلود دستگاه گوارش 9 اسلاید,تحقیق دستگاه گوارش 9 اسلاید,مقاله دستگاه گوارش 9 اسلاید,دستگاه گوارش 9 اسلاید
در حال حاظر شما فایل با عنوان دانلود پاورپوینت دستگاه گوارش 9 اسلاید را دنبال می کنید .

قسمتی از محتوی ورد

تعداد اسلاید : 9 صفحه

دستگاه گوارش زمانی كه شما غذایی را می بینید ، بو می كنید و یا حتی در انتظار خوردن یك شیرینی پای سیب در حال پخته شدن هستید ، ترشح بزاق دهان و اسید معده شروع می شود.
قبل از اینكه تكه ای از پای سیب را بخورید ، سیستم گوارشی تحریك و آماده فعالیت می شود.
بعد از ورود اولین تكه شیرینی به داخل دهان، بسیاری از قسمت های سیستم گوارشی به طور اتوماتیك و به دنبال هم شروع به فعالیت می كنند.
1 بعد از ورود اولین لقمه غذا به داخل دهان ، غدد بزاقی شروع به ترشح بزاق می نمایند تا غذا در حین جویدن نرم شود.
بزاق به مقدار روزانه حدود 1 لیتر ، توسط سه جفت غدد بزاقی و تك سلو لیهای پراكنده در سطح دهان ترشح می شود.
غدد بزاقی شامل یك جفت غدد بناگوشی ، یك جفت تحت فكی و یك جفت زیر زبانی می باشند.
در حالی كه طعم شیرین پای سیب حس می شود و دندان ها آن را خرد می كنند ، زبان نیز بزاق را با ماده غذایی مخلوط می نماید.
این عمل باعث می شود تا پای سیب ، نرم، مرطوب و به شكلی قابل بلعیدن در آید.
2 دهان و غدد بزاقی هنگامی كه پای سیب قورت داده می شود، ماهیچه های گلو و دهان آن را به سمت بالای مری حركت می دهند.
بلع مروی به وسیله امواج دودی اولیه و ثانویه انجام می شود.
ماهیچه های مری با ایجاد حركات موجی موجب راندن غذا به طرف معده می شوند كه به این فرآیند حركات دودی گفته می شود.
در انتهای مری دریچه ای به نام دریچه تحتانی مری قرار دارد كه قبل از رسیدن غذا به انتهای مری باز می شود تا غذا به راحتی وارد معده شود و پس از عبور غذا این دریچه منقبض می شود تا مانع بازگشت غذا از معده به مری شود.
3 مری بعد از ورود غذا به معده، معده با ماهیچه های قوی خود شروع به هضم بیشتر غذا می كند.
شیره معده كه غنی از اسید و آنزیم است از غدد موجود در دیواره معده ترشح می شود.
امواج دودی معده سبب مخلوط سازی محتویات معده می شوند و به این ترتیب شیره های گوارشی و غذای جویده شده با هم مخلوط می شوند.
پس از آن كه غذا كاملا با ترشحات معده آمیخته شد ، مخلوطی به نام كیموس به دست می آید.
با هر انقباض و حركت موج دودی ، مقدار بسیار كمی از كیموس (غذای نیمه گوارش یافته ) به سمت دریچه خروج معده و ابتدای روده كوچك (دوازدهه) می رود و بقیه كیموس برای هضم بهتر در معده باقی می ماند تا به تدریج از معده خارج شود.
4 معده لوزالمعده یكی از غدد بسیار مهم دستگاه گوارش است كه ترشحات خود را از طریق مجرایی به دوازدهه می ریزد.
لوزالمعده آنزیم های گوارشی را ترشح می كند كه موجب شكستن پروتئین ها، كربوهیدراتها و چربی ها می شود.
همچنین هورمون های انسولین و گلوكاگون كه به كنترل قند خون (گلوكز) كمك می كنند، در لوزالمعده تولید می شود.
كبد اعمالی مانند ذخیره مواد غذایی، تصفیه كردن و فرآوری مواد شیمیایی در غذا و تولید صفرا (محلولی است كه به هضم چربی ها و زدودن مواد زائد كمك می كند) را به عهده دارد.
كیسه صفرا، صفرا را نگهداری می كند.
هنگامی كه غذای چرب وارد دوازدهه می شود، كیسه صفرا منقبض شده و باعث جریان یافتن صفرا از مجاری صفراوی به میان روده كوچك می شود.
5 لوزالمعده (پانكراس)، كبد و كیسه صفرا روده كوچك از سه قسمت دوازدهه


مطالب دیگر:
📝كارآموزي پتروشيمي بندر امام واحد HD شرح فرآيند HD📝كارآموزي-برق-صنعتی-شرکت-آریارعدجهان-78-ص📝كارآموزي-حقوق📝كاربرد برنامه ACCESS در شركت توسعه انديشه آريا📝كارخانه-رنگ-آمريكا📝كارخانه-فولاد-99-ص📝كارخانه-كشت-و-صنعت-شمال-هيدروژناسيون-روغن-نباتني-98-ص📝كار-و-انرژي-فيزيك-97-ص📝كتاب-سيستم-عامل📝كروماتوگرافي-16-ص📝كشت-كلزا-در-مناطق-ديم-گرمسيري-31-ص📝كشت-گندم-100-ص📝كلزاي-علوفه-اي-37-ص📝كلكتورهاي-خورشيدي-مجهز-به-تانك-ذخيره-انرژي-59-ص📝كميتهاي-فيزيك-140-ص📝كنترل-كيفيت-در-آناليز-كيفي-21-ص📝كنترل-مهندسي📝كنه-نباتي-10-ص📝كوانتومي-107-ص📝كود-بيولوژيك-140-ص📝لایحه-اصلاح-قانون-تجارت-فرآيند-و-اصول-تدوين-و-نوآوري‌ها-213-ص📝لب-تاب-58-ص📝ليزر-در-دوران-تمدن-يونان-ـ-روم-148-ص📝لینوکس-67-ص📝ماشین-های-باغبانی-20-ص